';
Preloader logo

Vi fyller år

Lady Hutton - Mälardrottningen 100 år
Lady Hutton - Mälardrottningen fyller 100 år! (1924-2024)

Vi är så stolta att få förvalta och driva detta unika och historiska fartyg och nu fyller hon 100 år!

Lady Hutton ett av världens vackraste fartyg som ankrat i hjärtat av Stockholm, omgiven av Mälarens glittrande vatten. Ett unikt ställe att bo, äta och umgås på, med magnifik utsikt över Stadshuset, Riddarfjärden och Gamla stan.

Det anrika fartyget som sjösattes 1924 ägdes under en period av den legendariska mångmiljardärskan och divan Barbara Hutton.

Nu har divan satsat på en ny, glamorös inredning samt nytt Brasserie i en läcker Art Deco stil där hon tar gästerna tillbaka till det glada tjugotalet och en härlig känsla av lyxjakt.

I samband med 100-års jubileet har vi passat på att renovera, fräscha upp, byggt om, byggt till, ny entré, ny reception med modern self-check-in. Minisviter med egen terrass på akterdäck. Hela baren i fören är ombyggd och designad för maximal utsikt över Riddarfjärden, Gamla stan och City.

– Vi vill sätta det vackra fartyget Lady Hutton och Brasserie Hutton på kartan över Stockholms osaer, där du kan sippa på en cocktail i stiligt 1920-tals  elegans!

Nya Brasserie Hutton lanserar svensk brasseriemat

Brasseriet har skapat en ny innovativ meny baserad på bl.a. klassiska svenska smaker. Gästerna ges en kulinarisk resa med menyer som följer säsongerna där tradition möter nytänkande.

Några ord från arkitekten: – Designen är en tillbakablick på Art Deco-eran när fartyget byggdes, baserad på elegans och dekadent interiör och färgerna som användes då, Barbara Hutton hade varit mycket nöjd!

Vi hoppas med detta locka en ny publik till fartyget och vårt nya brasserie och bar.
Vi kan även ta emot festbokningar för upp till 35 personer i matsalen.

Välkommen till Lady Hutton – Mälardrottningen!